צלעות טלה בפונדו לימון - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צלעות טלה בפונדו לימון

בכל מנה נחה בכוס זכוכית צלע על פונדו לימון עם מנת סלט אבוקדו וסלרי. הגשה מפתיעה שמתאימה במיוחד לאירוח

דרגת קושי: קל
צלעות טלה בפונדו לימון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

16 צלעות טלה

4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
1 פלפל קלוי ומקולף ללא גרעינים
1 כפית פלפל שאטה גרוס
חצי ליטר שמנת מתוקה

לפונדו:

50 מ"ל מיץ לימון

10 גרם חמאה
2 שיני שום פרוסות
4 עלי מרווה
מלח

לסלט:

1 שומר פרוס דק

1 אבוקדו מקולף ומגולען, חתוך לקוביות 1 ס"מ
1 פלפל קלוי, חתוך לקוביות קטנות
10 עלי סלרי קצוצים
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח

 

הוראות הכנה

מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים שמנת חמימה.

טוחנים את הפלפל הקלוי עם הפלפל שאטה למחית חלקה. מוסיפים לפירה עם מלח לפי הטעם.

מחממים במחבת מיץ לימון, שום ומעט מלח. מוסיפים חמאה בהדרגה.

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

מתבלים את הצלעות במעט מלח ופלפל. צורבים במחבת עם מעט שמן זית כ-2 דקות בכל צד.

על צלחת הגשה מניחים 4 כוסיות צ'ייסר וממלאים עד המחצית בפונדו לימון. מניחים בכל כוס צלע טלה. לצד הכוסות מגישים כף גדושה של פירה וחופן סלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות