מתכון: אוזני המן במילוי בשר טלה

במקום ללכת על אוזן המן עם מילויים מוכרים, נסו לגוון עם מילוי מלוח ומפתיע - למשל בשר טלה

צ'רלי פדידה, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צ'רלי פדידה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
אוזני המן במילוי טלה, בהכנה

תגיות:

רכיבים

  • 25 גרם שמרים
  • 2 כוסות קמח
  • 5 כפות שמן זית
  • קורט מלח וסוכר
  • מים לפי הצורך

למלית:

  • 300 גרם בשר טלה חתוך לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל
  • רבע כפית כמון
  • 2 כפיות שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים קמח, סוכר ומלח ויוצרים גומה. יוצקים לגומה מעט מים פושרים ואליהם את השמרים. בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה. לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך. מכסים את הבצק להתפחה במשך כ-30 דקות. לאחר ההתפחה לשים את הבצק כ-4 דקות נוספות ומפרידים לכדורים בגודל הרצוי.

פותחים את הבצק בידיים ויוצרים עיגולים בבצק המרודד בעזרת כוס. בתוך כל עיגול מניחים מלית ויוצרים משולש.

מערבבים את מרכיבי המילוי ומניחים במקרר ל-30 דקות לספיגת טעמים. ממלאים את הבצק במלית ומקפלים את המשולש לאוזן המן. מרססים בספריי שמן או מורחים עם מברשת ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.

תגובות