תבשיל בקר ובירה (קרבונד פלמונד) - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל בקר ובירה (קרבונד פלמונד)

נתחי בשר רכים מבושלים ברוטב בירה עם תימין, עלי דפנה ומרווה. בסיום הבישול מוסיפים פטרוזיליה וחרדל, ומתבלים היטב

2 מנות דרגת קושי: קל
תבשיל בקר ובירה
בועז לביא
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 ק"ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, שפונדרה), חתוך גס

1/4 כוס שמן; מלח ופלפל שחור
6 בצלי שאלוט
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 ענפי סלרי חתוכים גס
1 כרישה חתוכה גס
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות בינוניות
2 ענפי תימין
2 עלי דפנה
3 עלי מרווה
2 בקבוקי בירה בלגית כהה
2 כוסות ציר עוף (או מים)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חרדל דיז'ון (ללא גרגירים)

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר עמוק ורחב. מתבלים את נתחי הבשר במלח ובפלפל וצורבים אותם בשמן כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.

באותו סיר מטגנים על אש גבוהה את הירקות כ-5 דקות. מוסיפים תימין, עלי דפנה ועלי מרווה ומערבבים. מוסיפים בירה והציר (או מים) ומרתיחים.

מעבירים לאש בינונית, מוסיפים את הבשר לסיר ומכסים. מבשלים כ-3 שעות עד שהבשר רך.

מעבירים לאש גבוהה, מוסיפים את הפטרוזיליה והחרדל, מתבלים בעוד מלח ובפלפל ומבשלים כ-3 דקות נוספות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות