איך מכינים סינייה? - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים סינייה?

אופים בשר טחון שמעורבב עם ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס. מוציאים מהתנור, שופכים מעל טחינה, מפזרים צנוברים ומגישים

6 מנות דרגת קושי: קל
אריאל ואן סטרטן
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג בשר טחון (לא שמן)

3 בצלים קצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
3/4 כף שטוחה בהרט
1/2 כף מלח גס
1 כפית סוכר
5 כפות שמן קנולה
כוס טחינה ביתית בטמפרטורת החדר
2 כפות צנוברים קלויים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל והסוכר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן. מצננים.

כשהתערובת קרה מוסיפים ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית מלבנית ואופים 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, שופכים מעל הבשר את הטחינה, מפזרים את הצנוברים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות