איך מכינים סינייה? מתכון למתחילים

אופים בשר טחון שמעורבב עם ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס. מוציאים מהתנור, שופכים מעל טחינה, מפזרים צנוברים ומגישים

איילת ציוני, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
איילת ציוני, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
זמן בישול:30 דקות
סינייה

רכיבים

  • 1 ק"ג בשר טחון (לא שמן)
  • 3 בצלים קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כף שטוחה בהרט
  • 1/2 כף מלח גס
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • כוס טחינה ביתית בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות צנוברים קלויים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל והסוכר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן. מצננים.

כשהתערובת קרה מוסיפים ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית מלבנית ואופים 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, שופכים מעל הבשר את הטחינה, מפזרים את הצנוברים ומגישים.

תגובות