מתכון |
קציצות יווניות - קפטדס
תערובת של בשר טלה, לחם ישן, יין אדום ותבלינים. מוסיפים בסוף ההכנה פלחי לימון ומגישים
עמוס שיאון, שף אורח
עמוס שיאון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
קפטדס (קציצות יווניות)
רכיבים
- 500 גרם צוואר טלה טחון
- 2 פרוסות עבות של לחם ישן מושרה במים
- חצי כוס יין אדום
- 2 שיני שום קצוצות
- חצי בצל קצוץ דק
- חופן נענע ובזיליקום קצוצים
- מלח ופלפל לבן לפי הטעם
- מעט קמח
- שמן זית לטיגון
הוראות הכנה
מערבבים את כל המרכיבים, למעט קמח ושמן זית. יוצרים מהם קציצות ומקמחים. מטגנים בשמן זית עד שהקציצות מזהיבות. מגישים עם פלחי לימון.