קציצות יווניות - קפטדס - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות יווניות - קפטדס

תערובת של בשר טלה, לחם ישן, יין אדום ותבלינים. מוסיפים בסוף ההכנה פלחי לימון ומגישים

דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם צוואר טלה טחון

2 פרוסות עבות של לחם ישן מושרה במים
חצי כוס יין אדום
2 שיני שום קצוצות
חצי בצל קצוץ דק
חופן נענע ובזיליקום קצוצים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
מעט קמח
שמן זית לטיגון

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, למעט קמח ושמן זית. יוצרים מהם קציצות ומקמחים. מטגנים בשמן זית עד שהקציצות מזהיבות. מגישים עם פלחי לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות