מתכון |

קציצות יווניות - קפטדס

תערובת של בשר טלה, לחם ישן, יין אדום ותבלינים. מוסיפים בסוף ההכנה פלחי לימון ומגישים

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמוס שיאון, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
קפטדס (קציצות יווניות)

רכיבים

  • 500 גרם צוואר טלה טחון
  • 2 פרוסות עבות של לחם ישן מושרה במים
  • חצי כוס יין אדום
  • 2 שיני שום קצוצות
  • חצי בצל קצוץ דק
  • חופן נענע ובזיליקום קצוצים
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • מעט קמח
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, למעט קמח ושמן זית. יוצרים מהם קציצות ומקמחים. מטגנים בשמן זית עד שהקציצות מזהיבות. מגישים עם פלחי לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ