טאג'ין עוף בדבש ולימון - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טאג'ין עוף בדבש ולימון

8-10 מנות דרגת קושי: קל
טאג'ין עוף בדבש ולימון

מומלץ להכין יום לפני ההגשה, שכן בלילה העוף סופג את טעמי הרוטב ומתרכך.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

16 שוקי עוף עם קרסול (העיגול הקטן בקצה העצם) חתוך

4 כפות שמן חמניות

כפית וחצי מלח

כפית וחצי פלפל לבן טחון

כפית וחצי כמון טחון

כפית וחצי גרגירי כוסברה טחונים

כפית וחצי פלפל אנגלי טחון

100 מ"ל דבש או סילאן

4 כפות מיץ לימון

15 שיני שום בקליפתם

הוראות הכנה

שוטפים ומייבשים היטב את שוקי העוף. מערבבים את כל התבלינים בצלחת עמוקה ומצפים את השוקיים בתבלינים.

מחממים שמן בסיר רחב ושטוח המתאים לתנור. מטגנים את שוקי העוף 4 דקות מכל צד.

מערבבים דבש ומיץ לימון ומוזגים על העוף.

מניחים שיני שום בין השוקיים, מכסים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים שעה (לאחר חצי שעה מסובבים את שוקי העוף לצדם השני). מניחים מעל הקוסקוס עם כל הרוטב שנותר בסיר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות