מתכון: איך מכינים המבורגר קלאסי? - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: איך מכינים המבורגר קלאסי?

השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת מיט קיטשן מסבירים איך להכין המבורגר קלאסי בבית, שיוצא כמו במסעדה. הכינו את הלחמניות

דרגת קושי: קל
באדיבות המקום
14תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג בשר אנטריקוט טחון

2  כפיות מלח  
1/2 כפית פלפל שחור
1/3 כוס מי סודה

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, מניחים לבשר לנוח מכוסה במקרר למשך כחצי שעה.

מחלקים את התערובת לארבעה כדורים שווים מהם יצאו המבורגרים גדולים במשקל 250 גרם או לשמונה כדורים אם מעוניינים בהמבורגרים קטנים יותר (בהתאם למה שאתם אוהבים ו/או גודל הלחמנייה).

משטחים ומכדררים, מעצבים לצורת המבורגר (להקפיד על קציצה לא עבה מדי  - עד 2 ס"מ) ומניחים במקרר לצינון נוסף למשך של עוד כחצי שעה לפחות (אפשר גם כמה שעות אם רוצים להכין מראש).

צולים על הגריל או על מחבת משני הצדדים בהתאם לדרגת העשייה הרצויה.

מגישים בתוך לחמניה עם התוספות האהובות עליהם (קטשופ, חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ו/או כל דבר שאתם אוהבים על ההמבורגר שלכם).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות