המבורגר קלאסי

המתכון היחידי להמבורגר שצריך לדעת להכין ועליו תבנו את כל התוספות שאוהבים. מתכון של השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת מיטקיצ'ן

אלעד לוי ונדב נצר, שפים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלעד לוי ונדב נצר, שפים אורחים
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
המבורגר של מיט קיטצ'ן
צילום: שירלי סוויסה

רכיבים

  • 750 גרם בשר אנטריקוט טחון
  • 250 גרם שומן בקר בוקס
  • 200 גרם בצל לבן קצוץ ומטוגן עד לקבלת גוון זהוב, מסונן מהשמן ומצונן
  • 10 גרם מלח דק
  • 2 גרם פלפל שחור גרוס
  • 75 מ"ל סודה

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה.

מחלקים לכדורים של 250 גרם, מכניסים למקרר למשך שלוש שעות לפחות.

מוצאים מן הקירור וצולים על מחבת פסים או על גריל למשך 3-4 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום.

במידה ורוצים וול דאן -לאחר הצלייה יש להכניס לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לאחר למשך 6-8 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ