המבורגר קלאסי - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר קלאסי

המתכון היחידי להמבורגר שצריך לדעת להכין ועליו תבנו את כל התוספות שאוהבים. מתכון של השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת מיטקיצ'ן

דרגת קושי: קל
המבורגר של מיט קיטצ'ן
שירלי סוויסה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

ל-4 מנות:

750 גרם בשר אנטריקוט טחון

250 גרם שומן בקר בוקס

200 גרם בצל לבן קצוץ ומטוגן עד לקבלת גוון זהוב, מסונן מהשמן ומצונן

10 גרם מלח דק

2 גרם פלפל שחור גרוס

75 מ"ל סודה

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה.

מחלקים לכדורים של 250 גרם, מכניסים למקרר למשך שלוש שעות לפחות.

מוצאים מן הקירור וצולים על מחבת פסים או על גריל למשך 3-4 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום.

במידה ורוצים וול דאן -לאחר הצלייה יש להכניס לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לאחר למשך 6-8 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות