רוסטביף בקר מגולגל בעשבי תיבול - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוסטביף בקר מגולגל בעשבי תיבול

מפחדים לעשות שימוש בסיר לחץ? הנה מתכון פשוט וקל שמוכיח איזה דברים נפלאים אפשר לעשות ברגע שמפסיקים לפחד מהפחד

שישה סועדים דרגת קושי: קל
רוסטביף
דרור ארצי
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג נתח כתף בקר עטוף ברשת

1 ליטר ציר בקר או מרק בשר מאבקת מרק

4 כפות חרדל דיז'ון

1 כף דבש

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס שמיר קצוץ

1/2 כוס עלי ריחן קצוצים

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מרתיחים את ציר הבקר (או המרק) בסיר הלחץ.

מוסיפים את הבשר לסיר וסוגרים את המכסה. מבשלים 50 דקות.

מערבבים היטב את כל שאר החומרים.

מוציאים את נתח הבשר, מגלגלים אותו היטב בתערובת החרדל, הדבש והתבלינים.

פורסים את הבשר ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות