שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

רוסטביף בקר מגולגל בעשבי תיבול

מפחדים לעשות שימוש בסיר לחץ? הנה מתכון פשוט וקל שמוכיח איזה דברים נפלאים אפשר לעשות ברגע שמפסיקים לפחד מהפחד

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:שישה סועדים
זמן בישול:חצי שעה

רכיבים

  • 1 ק"ג נתח כתף בקר עטוף ברשת
  • 1 ליטר ציר בקר או מרק בשר מאבקת מרק
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1/2 כוס עלי ריחן קצוצים
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מרתיחים את ציר הבקר (או המרק) בסיר הלחץ.

מוסיפים את הבשר לסיר וסוגרים את המכסה. מבשלים 50 דקות.

מערבבים היטב את כל שאר החומרים.

מוציאים את נתח הבשר, מגלגלים אותו היטב בתערובת החרדל, הדבש והתבלינים.

פורסים את הבשר ומגישים חם.

תגובות