מתכון |

רוסטביף בקר מגולגל בעשבי תיבול

מפחדים לעשות שימוש בסיר לחץ? הנה מתכון פשוט וקל שמוכיח איזה דברים נפלאים אפשר לעשות ברגע שמפסיקים לפחד מהפחד

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:שישה סועדים
זמן בישול:חצי שעה
רוסטביף
צילום: דרור ארצי

רכיבים

  • 1 ק"ג נתח כתף בקר עטוף ברשת
  • 1 ליטר ציר בקר או מרק בשר מאבקת מרק
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1/2 כוס עלי ריחן קצוצים
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מרתיחים את ציר הבקר (או המרק) בסיר הלחץ.

מוסיפים את הבשר לסיר וסוגרים את המכסה. מבשלים 50 דקות.

מערבבים היטב את כל שאר החומרים.

מוציאים את נתח הבשר, מגלגלים אותו היטב בתערובת החרדל, הדבש והתבלינים.

פורסים את הבשר ומגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ