שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

חמין קלאסי (עם כמה חידושים)

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:עשרה סועדים
זמן בישול:שעה
חגים פסח חמין קובה
צילום: לימור לניאדו תירו

תגיות:

רכיבים

לכופתה:

לחמינדוס:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ