קבב עגל עם צנוברים וירקות גריל

הקבב האולטימטיבי עם שלל ירקות צבעוניים על הגריל (או במחבת)

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר מרקוביץ', שף אורח
קבב עגל עם צנוברים וירקות גריל של שף אמיר מרקוביץ'.צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

רכיבים

  • 800 גרם בשר עגל טחון

  • 100 גרם שומן עגל טחון

  • 50 גרם צנוברים

  • 1 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות

  • 1/2 כפית שום כתוש

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס טרי

לירקות בגריל:

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 2 בצלים סגולים קלופים וחתוכים ל-4

  • 2 פלפלים אדומים חתוכים ל-4

  • 2 זוקיני חתוכים לשניים

  • 1 קלח תירס

  • בטטה קלופה וחתוכה ל-4 לאורך

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס

  • 1 ענף רוזמרין

הוראות הכנה

הכנת הקבב:

בקערה, מערבבים את כל חומרי הקבב עד קבלת תערובת אחידה ומכניסים למקרר למשך שעתיים. יוצרים מהתערובת שנוצרה קציצות קבב.

הכנת הירקות בגריל:

מערבבים בקערה עם שמן זית את כל הירקות. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס וברוזמרין וצולים על הגריל או במחבת טפלון.

הרכבת המנה:

מניחים כמה קבבים לצד הירקות ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ