כבד עוף מוקפץ בבצל מקורמל, עמבה וכורכום

מנה זריזה עם שפע של טעמים בזכות בישום התבלינים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כבדים מוקפצים בשאלוטס, עמבה וכורכום.
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
20 דקות

גיוונים:

במקום עמבה מוסיפים ריבה בטעם שאוהבים, מפחיתים חצי מכמות המייפל ומקבלים כבדי עוף בצ'אטני פירות.

אפשר להחליף את בצלי השאלוט בבצלצלים קטנים או בשפע בצל לבן.

רכיבים

  • 1/2 קילו כבדי עוף טריים ונקיים

  • 5 כפות שמן זית

  • 10 בצלי שאלוט חצויים

  • 3 שיני שום קצוצות

  • 1 כפית כורכום

  • 1 כפית קארי

  • 1/4 כפית קינמון

  • מלח

  • פלפל שחור טחון טרי

  • 1/2 כוס יין לבן

  • 2 כפות עמבה

הוראות הכנה

1. מחממים שמן במחבת או בווק, מוסיפים שאלוטס ומקפיצים חמש דקות על להבה גבוהה.

2. מוסיפים שום, כבדים ותבלינים ומקפיצים עוד כחמש דקות או עד שהכבדים שחומים מבחוץ אך עדיין מעט ורדרדים בפנים.

3. מוסיפים יין ועמבה ומביאים לרתיחה.

4. מבשלים 3-4 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים ומסמיכים מעט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ