אלרן בוזגלו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלרן בוזגלו, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
3 שעות
תבשיל לחי בקר ואגסים של שף אלרן בוזגלוצילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 1 קילו לחי עגל קצוץ לקוביות של 3 ס"מ

  • 2 בצלים גדולים קצוצים

  • 2 גזרים קצוצים

  • 4 שיני שום קצוצות

  • 1 חבילת סלרי קצוץ

  • 15 אגסים גדולים קלופים

  • 200 גרם סוכר דמררה

  • 4 כוכבי אניס

  • 150 מ"ל (כוס וחצי) שמן זית

  • 500 מ"ל יין אדום

  • 200 מ"ל מים

  • מלח לפי הטעם

  • פלפל שחור לפי הטעם

  • ציפורן לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מחממים את שמן הזית בסיר כבד. מאדים בסיר את הבצלים, השום, הגזרים והסלרי. מוסיפים את הבשר ומשחימים קלות.

2. מוסיפים את הסוכר, התבלינים והאגסים. יוצקים את היין והמים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד, כדי שלא ייווצר קרמל בתחתית, עד שהסוכר נמס לגמרי.

3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים וחצי.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ