גלילות סינטה צרובות

אם מתחשק לכם לעשות רושם במינימום עבודה, המתכון הבא יצליח לסחוט את מלוא המחמאות במהלך המנגל וידרוש מעט מאמץ

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
גלילות סינטה צרובות של אורלי פלאי ברונשטייןצילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

רכיבים

  • 8 פרוסות סינטה דקות ומשוטחות

  • 1/4 כוס רוטב סילאן

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

  • 24 גבעולי אספרגוס דקים (ללא החלק העבה והסיבי)

הוראות הכנה

1. חולטים את האספרגוס בשפע מים רותחים במשך דקה ומעבירים מייד למי קרח לעצירת הבישול. מסננים (אפשר להכין מראש את האספרגוס החלוט ולקחת לפיקניק).

2. מתבלים כל פרוסת סינטה במלח ופלפל ומברישים בכפית רוטב בחלק הפנימי של הפרוסה. מניחים שלושה גבעולי אספרגוס על הפרוסה, מגלגלים יחד ונועצים קיסם שישמור על הצורה של הגלילה.

3. צולים את הגלילות על גריל חם דקה-שתיים מכל צד.

4. מעבירים לצלחת, מוציאים את הקיסמים, מברישים בשארית הרוטב ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ