פהיטס עוף ים תיכוניים
מקסיקנים מתבלים את העוף באורגנו וכמון ומגישים עם שמנת חמוצה וסלסת עגבניות שכאן מוחלפת ברכז רימונים שהופך את העוף לשזוף ויפה
אורלי פלאי ברונשטיין
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
15 דקותפהיטאס עוף ים תיכוניים.צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
רכיבים
600 גרם נתחוני חזה עוף (או פרגיות) בגודל 3 ס"מ
מעט שמן להקפצה
3 כפות רכז רימונים
מלח ופלפל שחור
צ'ילי גרוס או פלפל ירוק חריף קצוץ
לרולים:
10 טורטיות תירס או חיטה
3 כפות ממרח לימון כבוש
2 עגבניות פרוסות
1 אבוקדו פרוס
1/2 צרור כוסברה
הוראות הכנה
1. מחממים שמן במחבת ומקפיצים נתחוני עוף 2-3 דקות. מוסיפים רכז רימונים, מלח, פלפל וצ'ילי גרוס ומקפיצים עוד 2-3 דקות עד שהעוף שחום ועשוי. שומרים חם במחבת.
2. קולים טורטיות במחבת חמה ויבשה משני הצדדים עד שהן גמישות וחמות.
3. מורחים כל טורטייה בממרח לימון כבוש ומסדרים על שליש מהשטח פרוסות עגבניה, פרוסת אבוקדו, כמה רצועות עוף וגבעולי כוסברה. מגלגלים, עוטפים בנייר פרגמנט, חוצים ומגישים חם.