אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
15 דקות
פהיטאס עוף ים תיכוניים.צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

רכיבים

  • 600 גרם נתחוני חזה עוף (או פרגיות) בגודל 3 ס"מ

  • מעט שמן להקפצה

  • 3 כפות רכז רימונים

  • מלח ופלפל שחור

  • צ'ילי גרוס או פלפל ירוק חריף קצוץ

לרולים:

  • 10 טורטיות תירס או חיטה

  • 3 כפות ממרח לימון כבוש

  • 2 עגבניות פרוסות

  • 1 אבוקדו פרוס

  • 1/2 צרור כוסברה

הוראות הכנה

1. מחממים שמן במחבת ומקפיצים נתחוני עוף 2-3 דקות. מוסיפים רכז רימונים, מלח, פלפל וצ'ילי גרוס ומקפיצים עוד 2-3 דקות עד שהעוף שחום ועשוי. שומרים חם במחבת.

2. קולים טורטיות במחבת חמה ויבשה משני הצדדים עד שהן גמישות וחמות.

3. מורחים כל טורטייה בממרח לימון כבוש ומסדרים על שליש מהשטח פרוסות עגבניה, פרוסת אבוקדו, כמה רצועות עוף וגבעולי כוסברה. מגלגלים, עוטפים בנייר פרגמנט, חוצים ומגישים חם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ