סינטה כבושה עם סלק ויוגורט כבשים

המנה הזאת היא הישראליות בהתגלמותה. אפשר ומומלץ להוסיף לה חריפות מכל סוג. למשל, סחוג

רון ביאלה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רון ביאלה
סינטה כבושה עם סלק ויוגורט כבשים .צילום: בועז לביא

רכיבים

  • 200 גרם סינטה כבושה

  • 2 סלקים בינוניים

  • 3 כפות שמן זית

  • ½1 כפות מיץ לימון

  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק

  • 1 כוס עלי רוקט קרועים גס

  • 3 בצלי שאלוט פרוסים דק

  • פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • 2 כפות יוגורט כבשים

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ואופים כשעה וחצי עד שרכים. קולפים, חוצים ופורסים לפלחים דקים.

3. טורפים שמן זית, לימון וחרדל בקערה. מוסיפים עלי רוקט, שאלוטס וסלק ומערבבים. מתבלים בפלפל שחור.

4. מעבירים לצלחת הגשה, מסדרים מסביב פרוסות סינטה כבושה ומזלפים מעל יוגורט כבשים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ