טרטר בשר עם מנגו בשמן זית וכוסברה

טרטר בשר קיצי עם מנגו שיש בו חיבור יוצא דופן בין טעמי הבשר והאדמה לפרי

אלרן בוזגלו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלרן בוזגלו, שף אורח
טרטר בשר עם מנגו בשמן זית וכוסברה של שף אלרן בוזגלו..צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 200 גרם פילה בקר

  • 1 מנגו

  • 2 כפות שמן זית

  • חופן צלפים גדולים קצוצים

  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים

  • חופן עלי כוסברה

  • מלח, לפי הטעם

הוראות הכנה

חותכים בעדינות את הפילה לקוביות (שלא יהפוך לעיסה).

חותכים את המנגו לקוביות כגודל חתיכות הפילה.

מערבבים שמן זית, צלפים, בצלצלי שאלוט ועלי כוסברה.

מוסיפים לתערובת את פילה הבשר החתוך ואת קוביות המנגו. מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ