שוקי עוף בבירה שחורה וסילאן

אכילת שוקי עוף היא סוג של משחק. הן עסיסיות, אוכלים בידיים, ואפשר להשתעשע עם זיגוגים וציפויים שונים. בנוסף, הבירה והסילאן במתכון הופכים את השוקיים לשזופות ויפות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שוקי עוף בבירה שחורה וסילאן.
דירוג הגולשים
1 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
25 דקות

בתום הבישול מסירים את המכסה ומצמצמים לרוטב עשיר ומתקתק

רכיבים

  • 8 שוקי עוף ללא העור

  • 3 כפות קמח

  • 1 כפית פפריקה

  • מלח

  • פלפל שחור טחון טרי

  • 1/4 כוס שמן קנולה

  • 1 בצל קצוץ דק

  • 3 שיני שום קצוצות

  • 2 כפות קטשופ

  • 4 כפות סילאן

  • 2 כפות מיץ לימון

  • 2 כוסות בירה שחורה

  • 1 גזר פרוס לעיגולים דקים

הוראות הכנה

1. מערבבים קמח עם פפריקה, מלח ופלפל בשקית ניילון. מכניסים פנימה שוקיים ומנערים לציפוי.

2. מחממים שמן בסיר ומטגנים את שוקי העוף המצופות עד להזהבה. מוציאים.

3. מטגנים בצל באותו סיר במשך כארבע דקות. מוסיפים שום, קטשופ, סילאן, לימון ובירה, מערבבים ומגרדים את משקעי הטיגון מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה.

4. מוסיפים גזר ומחזירים את שוקי העוף. מכסים ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה. מסירים את המכסה ומבשלים עוד 15 דקות לצמצום והסמכת הרוטב. מגישים חם עם פירה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ