שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אין כמוהו גזר: איך להפוך את הגזר מירק חביב וסתמי לכוכב בצלחת

הוא נאכל בעיקר כצלע בשילוש הקדוש גזר־סלרי־בצל שבתבשילי קדירה, אבל דווקא החורף הוא העונה שבה ראוי להפוך אותו לסוליסט בצלחת. שלושה מתכוני גזר

מיכל וקסמן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לביבות גזר וקמח 
חומוס ללא ביצים
לביבות גזר וקמח חומוס ללא ביצים
מיכל וקסמן

החורף הוא שעתם היפה של שוכני המעמקים חובבי הקור והרטיבות. מעל פני האדמה משטחי בוץ דביקים, שלוליות מים ופלומת עלי חורף בירוק עז. מתחתיה בין הרגבים עולם תחתון של ירקות שורש עזי צבע ומלאי טעם: סלקים אדומים, צהובים, לבנים או מפוספסים, צנונים וצנוניות בוורוד זרחני וגזרים בצבעי להבה בכתום, צהוב וסגול עמוק.

תגובות