גם לתפוחי אדמה יש עונה - וזה מה שעושה את ההבדל

מסלטים קלאסיים של ארצות קרות ועד למעדנים צלויים של אזורי עולם חמימים – מספר הזנים של תפוחי האדמה, והווריאציות להכנתם, שקול אולי רק לעונג שהם גורמים. בייחוד כשהם חדשים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תפוחי אדמה בסיר
צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

תפוחי אדמה חדשים. אוצר קבור שנחפר זה עתה ממעמקי האדמה, רגביה מצפים עדיין את קליפתם הדקיקה. כן, גם לתפוחי אדמה יש עונה. עם קצת מזל תמצאו אותם בשבועות הקרובים בשווקים, שוקי האיכרים או אצל המגדלים הקטנים שמהם אתם מזמינים את ארגזי הירקות שלכם. הם יגיעו ישירות מן השדה, בלי שעברו שטיפה או אחסון בקירור, כשהם קטנים, לעתים אפילו פצפונים, טריים ומוצקים מאוד, בשרם נושא בתוכו מתיקות וטעמים אגוזיים עדינים, אין צורך לקלפם לפני הבישול או הצלייה וכל כולם ריפוד מענג לגוף ולנפש.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ