מתכוני לפת: לפת לא עושה לכם את זה? תחשבו פעמיים - מיכל וקסמן - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לפת לא עושה לכם את זה? תחשבו פעמיים

לכתבה
סובלת מיחסי ציבור גרועים למדי מיכל וקסמן

למרות המתיקות הקלה והמרקם הנפלא שלאחר הבישול או הצלייה, הלפת סובלת מיחסי ציבור גרועים. אף פעם לא מאוחר מדי לתקן את התקלה הזאת

9תגובות

בניגוד לשאר בני משפחת המצליבים, הלפת סובלת מיחסי ציבור גרועים למדי. צנונית, קולרבי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים ואפילו ברוקולי – כולם מוצאים את מקומם במטבח, טריים או מבושלים. לפתות, לעומתם, יפציעו פה ושם כשהן סמוקות מכבישה בחברתם של סלקים, בעיקר בדוכני אוכל רחוב או במסעדות ערביות. אין לי הסבר ראוי למעמדה הנחות של הלפת. טובת מראה היא, צחורה ולחייה סמוקות בוורוד סגלגל. יש בה אמנם מרירות וחריפות עדינות אבל לאלה נלווית גם מתיקות קלה ופריכות נעימה. כשמבשלים או צולים אותה מתרכך בשרה בלי לקרוס ומקבל מרקם נפלא וטעמים מודגשים, שמגיבים טוב לתוספת מתיקות, חמיצות וחריפות – על תקן עידוד וחיזוק חיצוני לשלל...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות