מי אמר שאפשר לאכול שוקרוט רק כשיורד בחוץ שלג

בארצות קרות ומושלגות הכרוב הוא מאכל חורפי מושלם שמבושל שעות רבות עם נתחי בשר שמנים, נקניקים ונקניקיות, תבלינים חזקים ומשקאות אלכוהוליים. זה יוצא לא פחות מוצלח גם במזרח התיכון

מיכל וקסמן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צילום תקריב של כרוב
צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

בוקר ספק חורפי, אחרי לילה גשום, אני מטפסת לגג לבקר את ראשי הכרוב שצומחים בערוגות הגינה. כדורים עגולים צפופי עלים חיוורים מציצים מתוך מעטפת חיצונית בגוני ירוק כהה, כמעט כחול, טיפות של גשם נקוות כדמעות בין עורקיה הבולטים. יפים הם תינוקות הכרוב, כמו פרחי ענק מסתוריים הם רובצים על האדמה, מחכים בסבלנות לתורם להיאסף אל המטבח.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ