לא רק אוזני צורר: גם פסטה ומאפים אפשר להכין עם פרג - מיכל וקסמן - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק אוזני צורר: גם פסטה ומאפים אפשר להכין עם פרג

לכתבה
פסטה פרג בחמאה לימונית. ארומה עדינה ורעננה מיכל וקסמן

את זרעי הפרג הקטנטנים, המנקדים בחינניות את סביבתם, אפשר לשלב במתוקים ובמלוחים כיד הדמיון הטובה

4תגובות

פורים הוא חג נטול הקשר חקלאי או עונתי, אך גם הוא כמו שאר החגים מסמן זמן קבוע ברצף החיים – זמן של שמחה משפחתית ושיוך תרבותי, זמן שמביא איתו שלל מאכלים מסורתיים הממלאים שולחנות ומעוררים ציפייה רוויית געגוע לשובם בשנה הבאה וחוזר חלילה. פורים הוא חגם של מיני מאפים ומגדנות עתירי סוכר ובראשם אוזני המן עשויות בצק פריך וממולאות פרג (ואם חשבתם שהפרג בא לרמוז על מצבן ההיגייני של אוזני הרשע משושן אז לא: פרג נקרא ביידיש מוהן - שם שמזכיר את שמו של המן - וממילא הוא מהמאכלים החביבים על יהודי אשכנז). אבל פרג הוא לא רק מילוי לאוזני המן. זרעי הצמח הקטנטנים, צבעם כחול־שחור, מנקדים בחינניות את סביבתם. יחד עם...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות