ארוחה זו, על שום מה? מתכונים לליל הסדר - מיכל וקסמן - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחה זו, על שום מה? מתכונים לליל הסדר

לכתבה
כתף טלה צלויה עם שום ירוק. עיקר הקסם מתרחש בצלייה הארוכה מיכל וקסמן

קניידלך, נתח טלה או סלט חסה הם מן הקלאסיקות של שולחן הסדר. תוספת שום ירוק – שמצוי עכשיו בשיאו – תקנה להם טוויסט חגיגי ושמח

2תגובות

חג הפסח קורא לנו לעסוק ביציאת מצרים, באויבים רשעים, בקשיים ומבחני דרך, באותות ומופתים ובעוצמה אלוהית. אני בוחרת לעסוק בו דווקא באביב שנותן אותותיו בפריחה וצמיחה. בבית סבתא ואמא היה פסח חג של גפילטע פיש, כבד קצוץ, חזרת חריפה יותר או פחות, סלט תפוחי אדמה במיונז ביתי, מרק עוף מבעבע עם קניידלך ענניים. בביתי שלי פסח הוא חג בניחוח טלה צלוי שעות בתנור בחברת שומים ירוקים צעירים וכרישות בשרניות, סירי פול ירוק ואפונה מלאי טעם, טריות וצבע, וסלט משקדים ירוקים ראשונים לעונה, שאפשר לאכול על קליפתם. השום הירוק – צעיר, טרי, עדין וריחני, שיניו צחורות וראשו עטור עלים ירוקים – נוכח במטבח שלי כבר חודשים. עכשיו,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות