לא על המנגל לבדו: מתכוני ירקות צלויים - מיכל וקסמן - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא על המנגל לבדו: מתכוני ירקות צלויים

לכתבה
מיכל וקסמן

אם אי אפשר לנצח את חג המנגל הלאומי וענני העשן שלו, מוטב כנראה להצטרף לחגיגה. כך תכינו משוויה בכמה גרסאות (וגם סלט רומני אחד)

6תגובות

ירקות נצלים על גריל לוהט ומעשן הם מראה מרהיב, מלא הבטחה לעתיד עז טעם וצבע. יש שיזרקו אותם על רשת הברזל באופן אגבי, בזמן שהם מתכננים אילו נתחי בשר לצלות ראשונים, כי אם כבר הבערנו אז למה לא. מבחינתי הם שמחה גדולה בפני עצמם, מוגשים כמו שהם, אחרי צריבה ראויה, זילוף נדיב של שמן זית ותו לא, או קצוצים ומתובלים לכדי סלט חם או קר, כזה שהצפון־אפריקאים קוראים לו בשם הכולל משוויה. כמה ימי זיכרון מדכדכים לפנינו ואחריהם חג המנגל הלאומי, שהוא רק מבוא לחג האירוויזיון שאיכשהו צמח לממדים של פסטיבל ארוך ובינלאומי, שניהם צפויים לעלות בענני עשן קולקטיביים. אם אי אפשר לנצח אותו מוטב כנראה להצטרף לחגיגה. הכינו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו וקבלו את סיכום כותרות הבוקר ישירות למייל מדי יום

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות