שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

ריבות, ליקר, מאפים או סלטים: דובדבני וישניה מציעים אינספור אפשרויות

מהמטבח הטורקי או הפרסי, הצרפתי והרוסי: שלושה מתכונים לדובדבני וישניה רגע לפני שהעונה נגמרת

מיכל וקסמן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דובדבני וישניה.
דובדבני וישניה. כדאי למהרצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

כל שנה, עם בואו של החום הגדול, צצים בשוק דובדבני וישניה חמוצים. רכים ומלאי מיץ, צבעם אדום בוהק, חמיצותם נעימה, מלווה בגוון טעם שמזכיר קצת טעמם של שקדים או גרעיני משמש. מי שאוהב אותם מצפה כל השנה לבואם – לחפון מהם מלוא הסל ולחגוג איתם במטבח. ריבות, ליקר וישניאק אלכוהולי שיתסוס בחושך שנה שלמה, מיני מאפים וכיסונים, סלטים, סירי בשר ותבשילים. אינסוף לאפשרויות עם אלה. רק מהרו – עונתם קצרה. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ