כך תכינו רוטב עגבניות מהיר ורב שימושי, שאפשר לשלוף בכל רגע מהמקפיא

בדיוק עכשיו, כשחוזרים לשגרה, זה הזמן להכין רוטב עגבניות שיתאים לשלל מנות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוטב העגבניות
רוטב מעגבניות צלויות צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

עונת העגבניות בשיאה והפיתוי לקנות ולאכול מהן עוד ועוד הוא גדול. לא פעם קורה שהשבוע נגמר ואני ניצבת מול ערימת עגבניות שהבשילו מהר מדי או נקנו ברגע של חולשה, כשאחיותיהן הוותיקות עדיין ממלאות את הקערה במטבח וביחד הן הרבה יותר ממה שאפשר לאכול לפני שיגיעו לפרקן. מה עושים? מחממים תנור, מפזרים את העגבניות הבשלות בתבנית, זורים מלח, מזלפים שמן זית ושולחים אותן לצלייה מהירה עד שיתפקעו מרוב חום, יגירו את מיציהן האדומים שיסמיכו בלהט התנור ויישלפו ממנו מכווצות מעט, בעלות כוויות וצריבות מפוחמות, מרוכזות ועזות טעם משהיו לפניו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ