שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חופשת הקיץ בלסבוס נגמרה. לפחות נשארו לנו המתכונים

ירקות ופירות טריים שנקטפו באותו בוקר, דגים ופירות הים שנדוגו זה עתה ויוגורט עזים סמיך - חופשה בלסבוס מחזירה את הטעם לחיים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עגבניות ממולאות. בשר אדום, מוצק
עגבניות ממולאות. מצאנו אותן בטברנה צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

עוד קיץ בלסבוס, האי היווני השלישי בגודלו, מרחק נגיעה ממפרץ איזמיר והחוף הטורקי. מסורתי, שקט, נטול אטרקציות תיירותיות ובתי מלון מפוארים. חופים סלעיים, ים כחול צלול, מחיה נפשות בקרירותו. אנשים טובי מזג ומסבירי פנים, מסורות חקלאיות רבות שנים, שדות אניס ומזקקות אוזו משובחות, שמן מזיתים בקטיף ידני וטברנות שמגישות אוכל פשוט וכל כך טעים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ