שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

לא רק בדבש: תפוחים יכולים להשתלב כמעט בכל מנה על שולחן החג

מהסלט דרך המנה העיקרית ועד לקינוח - אין כמו תפוח

מיכל וקסמן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
בצלים במילוי אורז, בשר ותפוחים
בצלים במילוי אורז, בשר ותפוחיםצילום: מיכל וקסמן

"יש עונה לתפוחים?" שאלה בפליאה המתבגרת שלי. אכן יש עונה לתפוחים והיא התחילה ממש עכשיו. שלל סוגים טריים ופריכים, חמצמצים ומתוקים, שהבשילו על העץ ולא פגשו חדרי קירור, נמצאים עכשיו בשוק בדיוק בזמן לתפוח בדבש של ראש השנה. בעצם אפשר לצוות אותם כמעט לכל מנה על שולחן החג – מהסלט דרך המנה העיקרית ועד לקינוח. שנה טובה שתהיה – רעננה, מלאת טעם ומשמחת כמו תפוח בעונתו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ