שתהיה שנה מתוקה: ונתחיל בשולחן החג

ראש השנה מביא איתו תקווה למדד מתיקות גבוה. הנה כמה דרכים טובות להבטיח שלפחות סביב שולחן החג זה יקרה

עוגיות מגולגלות במילוי תפוחים או תמרים. אין צורך בסוכר
מבוגרים ישמחו לאכול וילדים יתקשו לנחש ממה הם עשויים
עוגיות מגולגלות במילוי תפוחים או תמרים. אפשר גם לאבק באבקת סוכרצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

העולם מתחלק לשניים: אלה שמוכרחים לסיים כל ארוחה במשהו מתוק (לעתים אף נדמה שבעצם הם אוכלים במרץ רק כדי להגיע לקינוח) ואלה שיעדיפו לקנח במזיגת אספרסו או גרפה משובחת ואם יש ביכולתם לאכול עוד משהו - ישקלו לחזור אל רשימת מנות הפתיחה או לקנח בחריץ גבינה בשלה. אני שייכת לזן השני. מדי פעם חושקת נפשי בקוביית שוקולד מריר, בעוגייה פריכה או בנגיסה מעוגת שמרים ריחנית, אבל בדרך כלל אבחר במלוחים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ