גזר, קולרבי, סלק: שלושה מתכוני ממולאים למאותגרי חפירות

פלפלים ועלי גפן ממולאים הם הקלאסיקה, אבל גם גזר, קולרבי או סלק אפשר לרוקן – ולמלא בחזרה בכל טוב

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלק,גזר וקולורבי ממולאים
מיכל וקסמן

טיפות הגשם נספגות באדמת השדה, נשאבות בצמא אל גופם של שוכני המעמקים – מיני שורשים צבעוניים שתופחים ומשמינים עד שהם גדולים, פריכים, רעננים ומוכנים לשליפה מהירה וכניסה דרמטית למטבח. אפשר לצלות או לאדות אותם, לחתוך לסלט או לבשל במרק, ואפשר לחפור בהם, לרוקן אותם חלקית מבשרם, למלא במגוון מילויים שיחמיאו להם בצבע ובטעם, ולשלוח לבישול אטי בחום התנור. כשהם יוצאים ממנו רכים ומזוגגים, כרסם מתפקעת ממילוי, אין יפים ומספקים מהם. מכל סוגי המילוי ניתן להשמיט את הבשר ולהפוך אותם לטבעוניים. 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ