כבר מספיק קריר לנזיד או מרק מעדשים כתומות

השמים המתקדרים מעט הם סימן מובהק, שהגיע הזמן לתבשיל חם ומהביל של עדשים כתומות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מרק עדשים כתומות עם עגבניות צלויות ופסטו פטרוזיליה
מרק עדשים כתומות עם עגבניות צלויות ופסטו פטרוזיליהצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

תבשילי קטניות - נזידים סמיכים ומתובלים במידה – הם בסיס משמח לארוחה. כשגשמים ראשונים מטפטפים, האוויר מקבל פריכות צוננת והשמש מקדימה לשקוע, זה הזמן למזוג לעצמכם קערית מהבילה, ללגום ממנה לגימות ארוכות ולספוג שאריות בעזרת לחם טרי בעל קרום מתפצח.

רוב הקטניות דורשות תכנון מוקדם והשריה של כמה שעות טובות לפני בישולן, כדי שיתרכך לבן הקשוח ויתמסר לתהליך הבישול. לא כך עדשים בשלל גדלים וצבעים, שאותן ניתן לשלוף מהמזווה ישר לסיר. מבין שלל מיני העדשים, אלה הכתומות הן המתמסרות המהירות ביותר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ