וירקות שורש לשבת כבר קניתם?

צנוניות וגזרים, קולורבי ושומר וסלק גם: מי צריך בשר כשאפשר לבנות ארוחה משובחת מירקות שורש?

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שעועית לימה סמוקה מסלק. צלחת חמה ומשביעה
מיכל וקסמן

כשהיום מתקצר והאוויר מתקרר, מתמלאים דוכני השוק מיני ירקות שורש בשלל צורות, צבעים וגדלים. כדורי צנונית וצינורות גזר אסופים בצרורות, סלקים בשלל צבעים, עליהם מתנוססים בראש גבעולים בשרניים, קולורבי בסגול או ירוק חיוור, לפתות סמוקות לחיים, פקעות שומר שמנמנות, ראשי סלרי ושורשי פטרוזיליה מרוכזי טעמים. אפשר להשתמש בהם כבסיס לתבשילים ולמיני מרקים חורפיים ואפשר למקם אותם במרכז הסיר או הצלחת ולבנות מהם ארוחה. 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ