הטיפים המנצחים ללביבות חנוכה שתמיד מצליחות

לקראת חנוכה כדאי להיזכר שלביבות אפשר להכין ממגוון ירקות ולא רק מתפוחי אדמה

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות
מיכל וקסמן

יותר מכל החגים אני אוהבת את חנוכה. בחוץ קר ובפנים הבית מחומם. חברים ומשפחה מתכנסים לאור נרות, שלהבותיהם מרצדות בקלילות בראש פמוטי חנוכיות. שירים עליזים, מטבעות שוקולד, סביבונים, דמי חנוכה וניחוח לביבות מיטגנות בשמן זית לוהט עד פריכות מוזהבת.

יש לא מעט דרכים להכין לביבות ובכל זאת ישנם כמה כללי מפתח בדרך אל אלה שהצלחתן מובטחת. הנה הם לפניכם, לשינון ותרגול במשך שמונת ימי החג (וגם לטעימות מוקדמות למי שלא מתאפק):

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ