לא פשוט להגיע אל לבו הנכסף של הארטישוק, אבל המאמץ משתלם

אפשר להסתפק בכרסום עלי הארטישוק ואפשר גם להכין ממנו שלל מנות מורכבות יותר

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הלזניה הירוקה
מיכל וקסמן

שמחה גדולה ממלאת את לבי כשמפציעים בשוק ראשוני פרחי הארטישוק. צפופי עלים מחודדים בצבעי ירוק וסגול, טריים ומהודקים, מגינים בנחישות על לבבות בשרניים.

הדרך הפשוטה והזמינה לאכול ארטישוק היא הרתחה קצרה, שאחריה ניתן לשקוע בתלישת העלים בזה אחר זה, בטבילתם ברוטב ובכרסום קצותיהם הבשרניים עד שנחשף לבם הנכסף. מי שירצה להכין מהם שלל מנות מורכבות יותר יצטרך לפלס את דרכו אל לבם השמור מכל משמר, פעולה שדורשת מעט זמן ומאמץ, אך מצדיקה את שניהם.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ