בסלטים, בברד פודינג או בגלידה ביתית - מתכוני תותים מפתיעים

לא רק קינוחים: עונת התותים היא הזדמנות להכין מהפרי האדום מנות מפתיעות, כמו סלט שרימפס מיובשים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ברד פודינג תות שמנת
ברד פודינג תות שמנת צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

עונת התותים בשיאה. אדומים, מנוקדים זהב, מבושמים, בשרניים ומתוקים. יפים כל כך ומלאי עדינות, ילדים ומבוגרים ממתינים להם בכמיהה. בצדי הדרכים בשרון נפרשים שדות שאדמתם מצופה יריעות ניילון, מעליהן צומחים שתילים ירוקי עלים כהים, פרחיהם הצחורים הופכים לאטם לפרי שנראה כמו ציור נאיבי.

לקנות מהם עוד ועוד, רגע אחרי שנקטפו, כשהם בשלים אך עדיין מוצקים. קופסה אחת תיגמר כבר בדרך הביתה. את השאר יטרפו הילדים בשמחה – כמו שהם או בחברת שמנת חמוצה או קצפת רכה. אם קניתם מהם הרבה תוכלו להכין שלל מנות מתוקות, אבל לא רק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ