אחרי לשריון: כך תתגברו על הפחד מהכנת סרטנים

מי שלא פוחד מהכנת סרטנים יגלה שבכמה דקות ספורות אפשר לעשות מהם מטעמים. אפילו מהשריון

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מרק סרטנים
מרק סרטניםצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

סרטן כחול הוא יצור ימי נפוץ וטעים מאין כמותו. הוא מככב כבר שנים בתפריטי מסעדות, אך מעטים האנשים שמוכנים להתעסק עם הכנתו במטבח הביתי. אין לי מושג למה. קל מאוד לנקות סרטנים (ואפשר כמובן לבקש ממוכר הדגים לעשות זאת עבורכם), מחירם סביר ביחס לפירות ים אחרים וטעמם ייחודי, עדין ונפלא. בישולם קצר – דקות ספורות עד החלפת צבע לאדום עז ותו לא. בתנור, על גריל, במחבת, בחליטה, בציר – האפשרויות רבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ