עם חצילים ובשר, כרובית או תפוחי אדמה - כך תכינו מפרום

מפרום הוא מהתבשילים המשמחים והמספקים ביותר שיש

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מפרום חצילים
מפרום חצילים צילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

פרוסות דקות של ירקות עוטפות קציצות בשר רכות ומתובלות. טבילה קלה בקמח וביצה, טיגון מהיר עד להשחמה ובישול ברוטב עד רכות מתמסרת וספיגת טעמים. מפרום – מהסירים המשמחים והמספקים ביותר שיצא לי להעמיד. תפוחי אדמה הם הקלאסיקה אבל עם קצת יצירתיות אפשר למצוא להם שלל גיוונים. את כולם אפשר לבשל על להבת הגז או בתנור, לבחירתכם. הכמויות מותאמות לגודל הסיר או התבנית ואפשר לשחק איתן על פי הצורך. אם נשאר מילוי תמיד תוכלו להכין ממנו קציצות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ