מהתנור ישר לשולחן: אין כמו ארוחה בתבנית

כך תכינו בתבנית גדולה ורחבה מיני בשר ו/או ירקות, שנצלים יחדיו בחברת רוטב שמדגיש ומאחד את טעמיהם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צלעות טלה ומצליבים. יצורים חורפיים
צלעות טלה ומצליבים. יצורים חורפייםצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

החורף הוא שעתם היפה של התנורים. הזמן שבו אין משמחת מתבנית גדולה ורחבה בתוכה מצטופפים מיני בשר ו/או ירקות שנצלו יחדיו בחברת רוטב שמדגיש ומאחד את טעמיהם. יחד הם מתבשלים, משתזפים ונשלפים מן התנור כעבור זמן לא ארוך כשהם צרובים, רכים במידה ומרוכזי טעמים. את התבנית מעבירים ישירות מן התנור למרכז השולחן, ללא צורך בתיווכן של קערות או צלחות הגשה, רק כף גדולה או מזלג שאיתם אפשר לצלול פנימה ולחם טרי לניגוב נוזלי הצלייה.

תגובות