להילחם בקורונה עם מתכוני קונכיות פסטה מאיטליה

עכשיו, כשאיטליה רחוקה מתמיד, אפשר להתרפק על המטבח שלה. בתור התחלה כדאי לשדך קונכיות פסטה לגבינות ולירק

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קונכיות פסטה במילוי קייל שחור
וגבינה כחולה
קונכיות פסטה במילוי קייל שחור וגבינה כחולה. מיטיבים להתמזגצילום: מיכל וקסמן
מיכל וקסמן

תבנית מהבילה של קונכיות פסטה גדולות, ממולאות בתערובת גבינות וירק כזה או אחר, שבושלו יחד בתנור עד ריכוך. בעבוע של גבינה נמסה וריח שממלא את הבית ואוסף גדולים וקטנים אל המטבח ללא צורך בהכרזה. מנה גדולה, נדיבה ונטולת יומרות. כזו שנועדה להאכיל רבים ורעבים. לאכול אותה כמו שהיא – כשהיא נשלפת מהתנור, חוטי גבינה רותחת נמתחים ממנה בדרכה לצלחת – או לצד סלט ירוק מעלים רעננים.

תגובות