בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

טחינה ירוקה ערמומית

רעיון לטחינה ביתית שכל מי שטועם אותה מבקש את המתכון

2תגובות
טחינה
לימור לניאדו תירו

קצת לא נעים, אבל מדוע אמנע מכם רעיון לטחינה ביתית שכל טועמיה מבקשים לספר להם פרטים עליה, ונפלא לשדכה לכל בשר על האש. לפני שנגיע לפטנט הערמומי - כדאי להשתמש בטחינה משובחת. אחת הטובות בשוק היא טחינת "הנסיך", שאותה אנו קונים באבו-גוש, אבל אפשר להשתמש בשקט גם בטחינה מכל סוג, ובלבד שלא תהיה מתובלת.

העיקרון פשוט: שמים במעבד מזון כוס טחינה גולמית ומוסיפים לה מלח, פלפל ומעט שום, וחופן גדול של שמיר קצוץ.

עכשיו פותחים קופסת מלפפונים משומרים בחומץ, חותכים גס שלושה מלפפונים ומוסיפים לטחינה עם כוס ממי השימור של המלפפונים.

מערבבים, ואם הטחינה סמיכה מדי מדללים במיץ לימון או במים.

אם הטחינה מתגבשת לגרגרים באחסון במקרר - מערבבים שוב, עם מעט מאוד מים.

אם תכינו את כל זאת ללא השמיר - גם ילדיכם יאהבו את הממרח כבסיס לכריכים.






תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו