בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוף בסירופ מייפל, שומשום ושקדים

גרסה חדשה למעדן קל להכין וטעים

תגובות
עוף בסירופ
לימור לניאדו תירו

חומרים:

עוף צעיר, חתוך לשמונה חלקים

50 גרם מרגרינה או חמאה נמסה

2 כפות רוטב סויה

כוס סירופ מייפל

מלח ופלפל לפי הטעם

4-3 כפות זרעוני שומשום

כוס שקדים קלופים וקצוצים

3 כפות מיץ לימון

הכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהעוף.

2. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים היטב. מניחים לעמוד חצי שעה לפחות.

3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את חלקי העוף בשכבה אחידה בתבנית מתכת ואופים 50 דקות, או עד שהעוף מוכן.

טיפ: אפשר לרפד את התבנית המשומנת בפרוסות דקות של תפוחי אדמה ולהניח את חלקי העוף עליהן.



 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו