עכשיו העונה: ריבת גויאבות וחבוש אחד - נירה רוסו - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכשיו העונה: ריבת גויאבות וחבוש אחד

למשוכנעים בלבד, או לאלה הכורעים תחת פריו של עץ גדול. עכשיו בדיוק העונה לצרף חבוש לריבה הזאת

דרגת קושי: קל
גויאבות
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כוסות מים

1 ק"ג גויאבות בשלות, שטופות
1 חבוש שטוף היטב
800 גרם סוכר
1 כפית תמצית ורדים (או 1 כף מי ורדים, או מי פריחת הדרים)

הוראות הכנה

מחממים את המים בסיר גבוה.

חוצים את הגויאבות, ומוציאים מהן בכפית את התוך עם הגרעינים. משליכים אותו לתוך המים, ומבשלים רבע שעה. בוחשים.

בינתיים חותכים את "קערות" הגויאבה ואת החבוש לפרוסות דקות - איך שיוצא. אל תטרחו כלל לקלוף את החבוש.

מעבירים את המים והגרעינים דרך מסננת, בכוח. באופן זה שומרים על הפקטין והארומה שבמרכז הפרי, ואת הגרעינים זורקים.

מחזירים את הנוזל המסונן לסיר, מוסיפים את הגויאבות, החבוש, תמצית ורדים וסוכר, ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה. מגבירים להבה, ובוחשים כעשר דקות. מניחים להצטנן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות