עוף בסירופ מייפל, שומשום ושקדים - נירה רוסו - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בסירופ מייפל, שומשום ושקדים

גרסה חדשה למתכון הקלאסי שמשיב את העוף לשיא תפארתו

שישה סועדים דרגת קושי: קל
עוף בסירופ
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

עוף צעיר, חתוך לשמונה חלקים

50 גרם חמאה נמסה

2 כפות רוטב סויה

כוס סירופ מייפל

מלח ופלפל לפי הטעם

4-3 כפות זרעוני שומשום

כוס שקדים קלופים וקצוצים

3 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהעוף.

מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים היטב. מניחים לעמוד חצי שעה לפחות.

מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את חלקי העוף בשכבה אחידה בתבנית מתכת ואופים 50 דקות, או עד שהעוף מוכן.

טיפ: אפשר לרפד את התבנית המשומנת בפרוסות דקות של תפוחי אדמה ולהניח את חלקי העוף עליהן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות