שלוש בשלניות ביתיות מגישות מנות מסורתיות לפסח

קדרת הכבש עם הפירות היבשים, הבאחש, החורמה וגרסה מיוחדת לקובה: לכל עדה יש את המנה החגיגית שלה לפסח ושלוש בשלניות ביתיות מהגליל פתחו לנו את דלתן ונתנו הצצה אל שולחן החג שלהם

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רותם מימון

פסח כבר כאן ועם כל התגבשות המטבח הישראלי העכשווי, החגים תמיד מצליחים להחזיר אותנו הביתה, אל המנות המסורתיות, העדתיות. לכל משפחה המסורת שלה, לכל עדה המנות שנשענות על דורות קודמים שהכינו אותן והן חוזרות ושבות אל שולחן החג.

לכבוד החג כינסנו שלוש בשלניות שהכרנו דרך מיזם "אוצרות הגליל" שהן משתתפות בו. המיזם הפילנתרופי שהושק לפני כשלוש שנים, נועד לעודד את התיירות אל הגליל המערבי ולהביא לקפיצת מדרגה של האזור כולו על ידי טיפוח וקידום התיירנים המקומיים, אנשי האוכל והאירוח.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ