בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלוש בשלניות ביתיות מגישות מנות מסורתיות לפסח

קדרת הכבש עם הפירות היבשים, הבאחש, החורמה וגרסה מיוחדת לקובה: לכל עדה יש את המנה החגיגית שלה לפסח ושלוש בשלניות ביתיות מהגליל פתחו לנו את דלתן ונתנו הצצה אל שולחן החג שלהם

תגובות
גיל אליהו

פסח כבר כאן ועם כל התגבשות המטבח הישראלי העכשווי, החגים תמיד מצליחים להחזיר אותנו הביתה, אל המנות המסורתיות, העדתיות. לכל משפחה המסורת שלה, לכל עדה המנות שנשענות על דורות קודמים שהכינו אותן והן חוזרות ושבות אל שולחן החג. לכבוד החג כינסנו שלוש בשלניות שהכרנו דרך מיזם "אוצרות הגליל" שהן משתתפות בו. המיזם הפילנתרופי שהושק לפני כשלוש שנים, נועד לעודד את התיירות אל הגליל המערבי ולהביא לקפיצת מדרגה של האזור כולו על ידי טיפוח וקידום התיירנים המקומיים, אנשי האוכל והאירוח. שלוש הבשלניות, תושבות הגליל,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו