שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

שלושה מתכונים חגיגיים לאורז פרסי

אורז פרסי משובץ פירות יבשים ומבושם תבלינים הוא כתכשיט יקר מפז על שולחן הפסח, אבל לא רק עליו. שלושה מתכונים לאורז פרסי חגיגי וצבעוני מתוך הספר "מטבח פרסי" של רותם ליברזון

רותם ליברזון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רותם ליברזון

אני לא רוצה לדבר סרה בתפוח האדמה, אבל במלחמה השקטה בין השניים, אין ספק בלבי שהאורז הוא המנצח הבסיסי.

דיבורים על אורז מרחיבים לי את הלב. אורז סופג, אורז אוגר בתוכו טעמים קדומים, אורז מלא בזיכרונות. הוא בסיסי, מקבל באהבה כל תבשיל וטעם, אבל יכול לעמוד בגאווה על שלו, לבדו.

אני יכולה לאכול אורז יום–יום ולהתרגש מהסיר המהביל, ומהגרגרים הפרודים אחד–אחד כמו שהפרסים אוהבים. ברגע שאני פותחת את המכסה, וענן של אדים לבנים עולה, לבי נרגע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ