כך תכינו ארוחת חג מושלמת ותתאימו לה את היינות הנכונים

בעיות בזוגיות? אין איך להעסיק את הילדים בפסח? רגע לפני הסדר, הושיבו את כולם לחלץ אפוני גינה או פולים מתרמיליהם. התמורה מופלאה וחגיגית, בעיקר עם יין שמותאם לכל מנה

מתן שופן ואיתי גלייטמן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן ואיתי גלייטמן

האביב הישראלי, שנמשך בערך שנייה וחצי, מקדש את הרגעיות. בתקופה הקצרה הזאת עומדת לנו הזכות ליהנות מהתרמילים הירוקים, מאובקים ופשוטים למראה, שבהם מסתתרות אבני חן נדירות, המפציעות אחת לשנה לזמן מוגבל מדי. אמנם שקיות קפואות מציעות לנו את ההיצע לאורך כל השנה, אבל תחליף לעולם לא ישתווה למקור.

פעם בשנה, בוודאי ובוודאי לכבוד סעודת החג, הַשקיעו, במאמץ זוגי או משפחתי מגבש, במלאכת החילוץ של אפונת הגינה או הפולים מתרמיליהם. היא עלולה להיתפש כסיזיפית אבל תמורתה גבוהה ממאמץ ההשקעה; שטפו את השעועיות הירוקות והסירו את העוקץ. הקפידו על בישול קצר, וכל אלו יגמלו לכם במתיקות ובפריכות ובתחושת התחדשות מוריקה ורעננה, רגע לפני שהכל מסביב מצהיב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ