בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך להכין ארוחה מרהיבה משאריות ליל הסדר?

ליל הסדר עבר. את הצריכה המופרזת לא נוכל לתקן, אבל נוכל למנוע בזבוז של אוכל טוב שעמד להיזרק לפח. השף עידו פיינר מציע דרכים יצירתיות לעורר לחיים את המנות שהכנתם לחג ועכשיו הן בגדר שאריות. כך תהפכו אותן למעדנים

תגובות
מרק עוף אסיאתי עם דמפלינגס אורז של השף עידו פיינר "
דודו בכר

סביב מנהגי הפסח של העת החדשה, אנחנו נוטים להעלים עין מאחד הבולטים והבעייתיים שבאים עם אליהו הנביא מן הדלת האחורית: בזבוז מזון. אחת הסוגיות הבוערות שזולגות 365 ימים בשנה מהעולם השלישי אל העולם הראשון. בפסח אנחנו נתקלים בה תכופות – אם לא דרך ביעור החמץ או השמדת הקטניות אז דרך אכילה יתירה, צריכה עודפת וכפועל יוצא: השלכת שאריות טובות של מזון, שטרחו עליו בעמל רב ערב החג, יום-יומיים אחר כך, כשהרוב עוד ראוי למאכל. כשחושבים על זה מבלי לרדת לעומקם של דברים, הרי מה הבעיה? מגיע לנו, לפחות פעם בשנה, לקנות,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו