איך להכין ארוחה מרהיבה משאריות ליל הסדר?

ליל הסדר עבר. את הצריכה המופרזת לא נוכל לתקן, אבל נוכל למנוע בזבוז של אוכל טוב שעמד להיזרק לפח. השף עידו פיינר מציע דרכים יצירתיות לעורר לחיים את המנות שהכנתם לחג ועכשיו הן בגדר שאריות. כך תהפכו אותן למעדנים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

סביב מנהגי הפסח של העת החדשה, אנחנו נוטים להעלים עין מאחד הבולטים והבעייתיים שבאים עם אליהו הנביא מן הדלת האחורית: בזבוז מזון. אחת הסוגיות הבוערות שזולגות 365 ימים בשנה מהעולם השלישי אל העולם הראשון. בפסח אנחנו נתקלים בה תכופות – אם לא דרך ביעור החמץ או השמדת הקטניות אז דרך אכילה יתירה, צריכה עודפת וכפועל יוצא: השלכת שאריות טובות של מזון, שטרחו עליו בעמל רב ערב החג, יום-יומיים אחר כך, כשהרוב עוד ראוי למאכל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ