בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משתה פרסי מפואר לחג הפסח

לכבוד פסח, השף הלל תווקולי ממסעדת "פאסטל" יצר ארוחה משפחתית מפוארת המבוססת על המטבח הפרסי והיא מלאה בצבע, ריח וטעם של עונתיות

2תגובות
אורז פרסי
מגד גוזני

השנה, לכבוד חג הפסח, יצר השף הלל תווקולי ממסעדת "פאסטל" ארוחה משפחתית מפוארת המבוססת על המטבח הפרסי והיא מלאה בצבע, ריח וטעם של עונתיות היישר מתוך זיכרונות הילדות, אל הצלחת. כמיטב המסורת הפרסית, אפשר למצוא בהן נוכחות יפה של אורז ועשבי תיבול, לא מעט בשר והרבה מאוד בצל. חלק מן המנות הן מסורתיות ומקצתן עדכניות ששמרו על נאמנות למקור וכולן יחד מרכיבות משתה גדול וחגיגי בו כל המשפחה אוכלת יחד ממגש אחד המוגש אל מרכז השולחן. ומה בתפריט? סלט שיראז - סלט אביבי מלא פרחי אביב ועשבי תיבול אורז פרסי חגיגי -...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו