סלטים לפסח: מתכונים מומלצים וקלילים לאביב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלל פתיחים צבעוניים, יצירתיים ועתירי ירקות
שלל פתיחים צבעוניים, יצירתיים ועתירי ירקות צילום: תומר אפלבאום
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

הרוח האביבית מתהלכת על קו התפר המטושטש שבין שרידי ירק מהחורף לקלילות הקיצית, בין פסח שנופל  על שרב כמו גם על יום אפרורי וקריר, בין ירקות השורש לעלים הירוקים, בין ההדרים לפירות הטריים. על כן, רוח הבחירות מטה מביאות שפע של סלטים שיש בהם קצת מזה וקצת מזה, הן מהחורף והן מהקיץ. אפשר לקחת אותם לפיקניק או כחלק מארוחה בבית. אפשר לשאוב מהרשימה מטה רעיונות לסלטים שימלאו את שולחן החג, כמו גם לקבל מהם רעיונות לארוחות ערב קלילות באמצע השבוע, אחרי הפסח.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ